UNT:s artiklar

Här är länkar till de två artiklar som UNT skrivit (Webversioner som är kortare än den tryckta) :

”UNT:s första artikel”

”UNT:s andra artikel”

Om de länkarna slutar fungera så finns en back-up här:
”Båda artiklar samlade i en Word-fil”

Om ni läser kommentarerna på UNT:s artikel ser ni den hiskeliga ”Seb2” som vill köra isracing på sjön och köra moppe. Som tur är finns inte han i verkligheten, det är bara ett skämt och ett test på vad UNT tar in.

2 reaktioner på ”UNT:s artiklar

  1. Det var ett tag sedan jag hörde något om arbetet. Jag antar att ni håller på att sätta ihop någon sorts inlaga till kommunen i ärendet?

  2. Vi är fyra som träffats några gånger och förbereder en start av en förening och kollar upp allt vad vi kan göra. Tanken är att vi bjuder in till föreningsuppstart så fort den fördjupade översiktsplanen blir oiffentlig. Det är sagt att den ska släppas i november. Byalaget i Länna har redan gjort en skrivelse, (de vill att det ska byggas där)

Kommentarer är stängda.