Nya planer att bebygga Marielund – möte 3 dec 2020

Nya, gamla och blivande medlemmar är välkomna på digital träff torsdag 3 december kl 19:30 – 21:00 via Teams.

Klicka här för att delta i mötet.
Mötesalternativ
(Om du är ovan med Microsoft Teams så du starta tio minuter före och läsa här hur man gör.)

Sedan 2009 har föreningen Marielunds vänner arbetat för att bevara Marielunds karaktär.Vi har träffat politiker, gjort en bok, arrangerat midsommarfester och andra evenemang. Men under det annorlunda året 2020 har vi inte kunnat arrangera något, ingen midsommarfest och inte ens ett årsmöte. Det verkar dröja ännu längre innan vi kan ha någon ordinarie verksamhet. 

Just nu händer det saker i Marielund. Under sommaren och hösten 2020 har dessutom kommunen gjort en undersökning om strandskydd samtidigt som en tjänsteman har börjat en tredje utredning om möjligheterna till utbyggnad i Marielund. Markägare har kontaktat politiker för att få bygga mer och i en debattartikel har ett parti argumenterat för en att man ska bygga mer här. Några boende har fått oklara besked om vatten och avlopp. Det här gör att många undrar vad som är på gång.

Därför bjuder vi i styrelsen in till ett digitalt möte:

– Kort om föreningen 
– Information om kommunens planer för Marielund
– Övrigt på gång i trakten
– Frågor och svar

Alla är välkomna, men om du betalat in medlemsavgift så blir vi extra glada. Det kostar 100 kr per medlem, betalas in på plusgiro 507624-5. Familjemedlemmar: Frivillig medlemsavgift.