Många skrivelser!

Idag (31 mars) var det sista dagen för samrådstiden. Först och främst har föreningens 19-sidiga skrivelse mailats in. (Se länk till höger). Styrslen arbetade in i det sista (kl 23:50) med den. Namnlistorna med de 1189 namnen lämnades in tidigare samma dag och fick sin stämpel. Men nu de sista dagarna har det kommit in en hel del andra skrivelser också. Både från privatpersoner och organisationer. Flera har varit tydligt emot en byggnation i Marielund och ingen av de vi sett hittills har tagit tydlig ställning för. Glädjande är bl.a. Vårda Uppsala, Socialdemokraterna och Länna Byalag som kommit in med skrivelser som tar tydlig ställning för vår sak.

En reaktion på ”Många skrivelser!

  1. Tack för allt jobb ni gjort i styrelsen med det utmärkta yttrandet till kommunen.
    Hälsn
    Leif

Kommentarer är stängda.