Äntligen är boken här

Boksläpp i Marielund.

Boksläpp i Marielund.

Vårt boksläpp i söndags blev en succé. Vi samlade drygt 70 förväntansfulla bokentusiaster som alla ville få ta del av dagens stora nyhet: Boken Marielund – sommardröm vid vatten är klar!

Några inledande regndroppar från blygrå skyar torkade upp och eftermiddagen blev skön och solig. Vi bjöd alla gäster på den nya Marielundskakan, som blev en succé. Efter ett kort inledande tal av bokredaktionen, sprättade vi högtidligt upp kartonger tryckeriet levererat. Böckerna doftade ännu tryckfärg. Det vackra omslaget och det omfångsrika innehållet väckte genast förtjusning och förväntan. Glada bokköpare samlades runt bokbordet för att hämta sina beställningar eller köpa fler, nya exemplar.

Vi har redan fått glädjande – och nästan häpna – tillrop från några av de som sett boken: ”Jag har sträckläst”  ”Så bra!” ”Så innehållsrik, intressant och jättevacker!” ”Vilket jättejobb ni gjort!” ”Mycket intressant läsning och fina foton”. Nu fortsätter vi på bästa sätt leverera böcker till er som beställt, men ännu inte fått dem.

Har du inte köpt boken än?`Har du sett någon annans exemplar, och vill ha ett eget? Beställ vår bok från oss här direkt. Tipsa också gärna vänner och bekanta.