Midsommarfesten 2020 inställd

Det är tråkigt, men med tanke på smittorisken har vi beslutat att ställa in 2020 års midsommarfest. Just nu är det förbjudet med tillställningar på över 50 personer, men även om det ändras innan midsommar så kommer vi ställa in. Vi önskar alla välkomna i sommar att på egen hand promenera och cykla genom Marielund. Eller varför inte hyra en båt eller kanot i Fjällnora och se Marielund från vattnet?

Ingen vet säkert hur länge vi har haft en fest på midsommardagen vid Marielunds station. Länge har den arrangerats av Marielunds simsällskap, men för några år sedan tog Marielunds vänner över ansvaret. Marielunds simsällskap grundades 1925, kanske startade har traditionen varit i 95 år? Och kanske är det första året den ställs in? Du som vet får gärna maila till Marielund2008@hotmail.com.

Styrelsen för Marielunds vänner

Bilden föreställer ett av husen på Majbacken i Marielund och är fotograferat av Karin Blent på Upplandsmuseet på 1980-talet.