Sommarutskick till politiker

Vi har nu gjort ett mailutskick till 76 poliker i Uppsala med följande text:

Hej!

Får vi så här mitt under sommaren komma med ett utflyktstips: Marielund!

Som du säkert känner till vidhåller tjänstemännen på kommunledningskontoret – trots protester från många remissinstanser och politiker sin uppfattning om en omfattande utbyggnad av Marielund. Vi kommer efter sommaren att bemöta planerna som presenteras i samrådsredogörelse med förslag på hur det ska bearbetas vidare.

Men till dess tycker vi det vore trevligt om du, som så många andra Uppsalabor och turister, gör ett somrigt besök i Marielund. Då får du förhoppningsvis en trevlig och avkopplande upplevelse, samtidigt som du bättre kan bilda dig en uppfattning om Marielunds speciella karaktär. Ta gärna Lennakatten, men givetvis går det även bra att åka bil eller cykla. Väl i Marielund kan man t ex promenera efter vägen längs vattnet eller till omgivningarna vid 1600-talsherrgården, fika vid järnvägscafeét eller cafeét i Breidagård, simma ut eller ta en roddbåt till ”Badholmen” (Tärnholmen). Ett annat trevligt sätt att ta sig till Marielund är att hyra en kanot i Fjällnora.

Skulle du samtidigt vilja träffa någon av oss i Marielunds vänner för en kortare guidning eller pratstund så är du mycket välkommen att kontakta mig.

Med hopp om en fortsatt trevlig sommar!

Marielunds vänner
ordf Jonas Pertoft
070-3636262

PS Som ni kanske märkt dyker Marielund upp i media ibland. Senast imorse på Radio Uppland:
http://www.sr.se/uppland/nyheter/artikel.asp?artikel=2987995