Hjälp behövs på midsommardagen!

Förra året höll Marielunds vänner en lyckad sommarfest. I år behöver Simsällskapet stöd till Midsommarfesten den 26 juni, därför vore det dumt att göra en andra fest – vi vill inte riskera att midsommarfesten blir inställd. Därför har MV:s styrelse bestämt att stötta midsommarfesten – inte bara med själ och hjärta utan även med ett rejält handtag. Så passa på att göra din insats för två föreningar på en gång! Vi hjälper Simsällskapet, ökar trivsel i bygden och stärker Marielund som ett kulturarv värt att bevara. Det ska bli extra roligt!

Vad: Praktisk hjälp, allt i från att klippa gräs till inköp av en cykel. Se listan.
När: Inför och under den 26 juni
Hur: Kika på listan, meddela vad du kan göra genom att maila till Marianne.Grele@sas.se och Jonas@sodratornet.se.
Marianne koordinerar festen inom Marielunds Simsällskap.