Midsommardagen 2016, kl 14-16

Varmt välkomna på lördag! Sedan urminnes tider firar vi på midsommardagen, inte dagen innan som många andra. Ingen vet riktigt när den traditionen började, kanske för 100 år sedan när sommarvillorna runt sjön byggdes.

Om vädret blir fint kan vi få publikrekord på årets midsommarfest. Men det finns plats. Vi har gott om fika, lotter och plats kring midsommarstången. Även i år går Lennakatten, som vanligt betalar man för biljett på tåget men självklart är inträdet gratis.

Ponnyridning, chokladhjul, dans kring stången, ett rejält lotteri, sockervadd, fiskdamm, ringkastning och liknande nöjen.

Midsommardagen arrangeras av Marielunds vänner i samarbete med Marielunds simsällskap och Lennakatten.

Du är välkommen att hjälpa till att klä stången och förbereda innan. Om det kommer mycket gäster så behöver vi fler funktionärer under själva festen. Du som vill hjälpa till är välkommen att slå en signal eller messa till Jonas på 070-3636262.