Midsommarfest 2022, midsommardagen kl 14-16

Äntligen dags för det traditionella midsommarfirandet vid Marielunds station den 25 juni. Observera att vi alltid firar på midsommardagen kl 14 till 16. Lennakatten går från Uppsala, läs mer på lennakatten.se. Tåget avgår från Uppsala Östra kl 13:15. Hemresan sker 16:15, då är ni i Uppsala cirka kl 16:45. Du kan också åka tåg från andra hållet (Faringe, Almunge, Lenna etc) och du kan även kliva på stationerna längs vägen (Skölsta, Gunsta etc).

Gratis inträde, eventuella tågbiljetter köps av Lennakatten.

Vi börjar kl 14:00 med att resa midsommarstången. Vi dansar och sjunger till fint ackompanjemang med sång. Sedan står fiskdammen och och fina ponnyhästar redo för alla små. Fika och chokladhjul erbjuds, och lotteriet är välfyllt med härliga vinster.

Se till att du kan swisha för att kunna köpa glass, fika, lotter osv. Alternativt att du har kontanter, men räkna inte med att det alltid finns växel. Det går bara att betala med kort i cafét, och där är det risk för långa köer.

Välkomna!